Wie beter dan onze klanten

kunnen je overtuigen...

De laatste jaren heb ik aan een aantal mooie projecten mogen werken. Mijn klanten bevinden zich in de meest uiteenlopende branches. Onderstaand enkele referenties.

 
 

De resultaten zijn sterk toegenomen

Wij werken inmiddels ruim een jaar samen met DB Online Marketing  en wel met een heel goed gevoel. Nadat wij bij de eerste kennismaking onze wensen kenbaar hadden gemaakt heeft DB Online Marketing een heldere analyse gemaakt van de mogelijkheden en onmogelijkheden en hier zijn we mee aan de slag gegaan en niet zonder resultaat. Op alle gebied zijn de resultaten sterk toegenomen en afgezien daarvan krijgen wij nu ook heel duidelijke rapportages waarmee we nog verder kunnen optimaliseren.

Een prima speler om mee samen te werken.

- Dick de Kuijper, Eigenaar Digitransfer VOF -

 
 

Danny is goed op de hoogte van de veranderingen in de markt

Ik raad Danny aan als SEO specialist. Waarom? Hij is op de hoogte van de veranderingen in de markt en weet hoe hij hierop in moet spelen. We zijn een trainings-en advies bureau met uiteenlopende vakgebieden en zeer verschillende doelgroepen. Danny is het gelukt om hierin een duidelijke structuur te verschaffen, hij doet dit door zich echt te verdiepen in ons aanbod, hierna aan ons analyses te verschaffen en gedegen onderzoek te verrichten naar onze doelgroepen. Onze website structuur is niet alleen verbeterd, ook onze teksten, zoektermen etc. Danny weet als SEO-specialist de vertalingslag te maken tussen wat de zoekmachine van je vraagt en wat je zelf als bedrijf wilt bereiken. Door zijn ervaring, verdieping in ons aanbod en gedegen onderzoek hebben we zijn adviezen altijd opgevolgd en mét resultaat!

- Karien Bonenkamp, Manager Juridische Opleidingen - Merlijn Groep

 
 

We hebben de workshop als zeer succesvol ervaren

Onlangs hebben wij bij DB online marketing een workshop gevolgd. Wij hebben deze als zeer succesvol ervaren. De workshop was geschreven op onze site en zo konden we precies zien waar er aanpassingen nodig waren en waar het fout ging of juist goed. Danny is prettig in de omgang en duidelijk in zijn taal (ook voor de beginners), waardoor alles snel begrepen werd. We hadden genoeg tijd om alles door te nemen, vragen te stellen en beantwoord te krijgen en aantekeningen te maken. Het rapport wat wij achteraf kregen was een prettig naslagwerk en nu nog, na enige tijd kijken wij er met regelmaat in terug om opnieuw te lezen hoe het ook alweer zat. Kortom zeker een aanrader.

- Nicolette de Pauw, Eigenaar DreumesEnzo -