SEO - zorg dat je beter vindbaar bent!

Met DB Online marketing ben ik dag in dag uit bezig met SEO, aangezien dit vakgebied mijn passie is. SEO, oftewel Search Engine Optimization, is het verbeteren van de online vindbaarheid in het organische, dus het gratis gedeelte van Google. En binnen dat gedeelte wil jij toch ook gevonden worden met je website of webshop?

De verschillende SEO werkzaamheden

SEO is een omvangrijk, belangrijk en snel veranderend vakgebied binnen de online marketing. Met SEO ben je dus nooit echt klaar. SEO wordt door DB Online marketing onderverdeeld in een aantal verschillende werkzaamheden:

Content analyse

  • Zoekwoordenonderzoek
  • Zoekwoordenindeling en structuur van de website
  • Teksten die aanzetten tot actie bij jouw bezoekers

Technische analyse
Je website of webshop kan nog zo mooi zijn, maar zit deze technisch wel goed in elkaar?

Online populariteit vergroten
De tijd dat linkbuilding nog bestond uit het aanvragen van linkjes bij startpagina’s is voorbij. Ik houd mezelf vooral bezig met het uitvoeren van linkbuilding op een creatieve manier. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan infographics, product reviews, winacties, etc.

Testen, testen en nog eens testen

Voor mijn klanten wil ik natuurlijk altijd het beste. Om zelf up-to-date te blijven en voor te blijven lopen wat betreft de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied, ben ik continu aan het testen met eigen projecten.

Wil je weten wat ik voor jouw website of webshop kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op! Samen bekijken we wat jouw website op SEO gebied nodig heeft

Danny Bijl
m:+31 (0)6 23943337
connect on linkdin
 

Klanten waar wij o.a. voor werken: