WORKHOP BEGIN JUNI

Begin januari 2016 zal er een online marketing workshop plaatsvinden voor een groep ondernemers. De exacte datum en locatie worden later bekend gemaakt. 

Tijdens deze workshop krijg je praktische adviezen waarmee je SNEL resultaat kunt boeken met het verbeteren van je organische vindbaarheid. Daarnaast zullen de oneindige mogelijkheden van Social Media en de inzichten vanuit Google Analytics vanuit een praktisch aspect worden doorgenomen. Het doel is dat je na de workshop effectief aan de slag kunt met online marketing zodat je met enkele quick wins snel MEER resultaat kunt boeken met je website. 

De workshop wordt voor een introductieprijs van €195 ex Btw aangeboden en is alleen geldig voor de eerste workshop. 

Geïnteresseerd? Laat het weten door een mail te sturen naar danny@db-online-marketing.nl. Ik zal je dan op de hoogte houden van de exacte datum en locatie. Voor vragen kun je uiteraard ook altijd bellen naar 06 23943337.

Interactieve workshops

Ben jij ook geïnteresseerd in alles op het gebied van online marketing en wil je graag zelf aan de slag met je website of webshop? Of heb je geen budget om je online marketing uit te besteden, maar wil je wel graag de benodigde kennis opdoen? Dan zijn de interactieve, interessante en praktische workshop van DB Online Marketing iets voor jou.

Op maat gemaakt
Elke website is anders. Elke klant is anders. Elke bezoeker is anders. En elke doelstelling is anders. Je raadt het al: al deze verschillen vragen om op maat gemaakte workshops. Mijn workshops worden voor jou dan ook altijd op maat gemaakt.

Leer alles over online marketing
Of je nou alles wilt leren van mijn favoriete vakgebied SEO, een social media strategie wilt leren opstellen of aan de slag wilt gaan met schrijven van blogartikelen: met de workshops van DB Online Marketing is het allemaal mogelijk. Wil je graag kennis opdoen over een ander aspect binnen de online marketing? Ook dat is geen enkel probleem. Samen met mijn grote netwerk aan verschillende freelancers sta ik graag voor je klaar en zoeken we naar een geschikte oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van workshops? Neem dan gerust contact met me op.

Danny Bijl
m:+31 (0)6 23943337
connect on linkdin
 
 
 
 
 

Klanten waar wij o.a. voor werken: