Nieuwe website nodig?

Heb je een nieuwe website of webshop nodig? Dan komt hier een heleboel bij kijken. Niet alleen bij het ontwerpen van, maar ook wat betreft de online marketing in de breedste zin van het woord. Voor de totstandkoming is het zelfs het allerbeste dat deze verschillende partijen samenkomen.

Dé spin in het web
Wanneer jij een nieuwe website nodig hebt, fungeer ik graag als spin in het web. Je kunt aan mij het complete projectmanagement uit handen geven. Samen bespreken we jouw wensen en doelstellingen en aan hand daarvan verzamel ik de juiste mensen. Van programmeurs en vormgevers tot copywriters en usability specialisten. Het grote voordeel voor jou? Dat je maar één aanspreekpunt nodig hebt voor de ontwikkeling van je nieuwe website. 

Migratie van oud naar nieuw
Als je al een website hebt, is het belangrijk dat de overgang naar de nieuwe website soepel verloopt. Je kunt niet van de ene op de andere dag je oude website vervangen door de nieuwe. Met je oude website heb je namelijk al een heleboel historie, kracht en populariteit opgebouwd. Historie, kracht en populariteit die je niet kwijt wilt. En we willen natuurlijk niet dat je website compleet instort na de overgang. Het antwoord hierop? Een migratie van oud naar nieuw.
Je ziet het al: er komt een heleboel kijken bij de ontwikkeling en livegang van een nieuwe website. Een proces waar ik je graag in bijsta. Weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Danny Bijl
m:+31 (0)6 23943337
connect on linkdin
 
 
 
 
 

Klanten waar wij o.a. voor werken: