Online marketing in de breedste zin van het woord

Je website of webshop is online natuurlijk altijd open. En net zoals dat bij een offline winkel de marketing een belangrijk onderdeel is, mag een goede online marketing strategie bij jouw website of webshop niet ontbreken. Bij DB Online Marketing ben je aan het juiste adres voor online marketing in de breedste zin van het woord.

Specialist in SEO
Ikzelf ben voornamelijk gespecialiseerd in SEO. SEO is dan ook al heel wat jaren mijn passie, waar ik graag dag in dag uit mee bezig ben. Daarnaast kan ik ook met je meedenken over een social media strategie en helpen bij het opzetten van de benodigde kanalen.
En natuurlijk geldt ook bij online marketing ‘meten is weten’. Om te weten wat de verschillende online marketing kanalen kosten en opbrengen, is een juiste instelling van Google Analytics een must. Ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Samenwerking met betrouwbare partners
Maar online marketing houdt natuurlijk niet op bij SEO en social media. Voor de overige online marketing kanalen zoals Usability, AdWords, Copywriting, etc. werk ik samen met een eigen netwerk aan betrouwbare partners. Jouw voordeel van DB Online Marketing? Dat je voor alle online marketing activiteiten maar één aanspreekpunt hebt.

Danny Bijl
m:+31 (0)6 23943337
connect on linkdin
 
 
 

Klanten waar wij o.a. voor werken: